• Waar we goed in zijn

  Waar we goed in zijn

 • 1

Waar we goed in zijn

Hecon is een nuchter West-Fries bedrijf. ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.’ Maar wij zijn ook een trots bedrijf! Op onze mensen, partners, opdrachtgevers, onze projecten en natuurlijk op dat wat wij goed kunnen. Want daarmee begint een geslaagd project voor u.

 

Alles onder één dak

Hecon verzorgt het gehele proces van oplossingen bedenken tot ontwerpen, van bouwen tot efficiënt beheren. De optimale stroomlijning resulteert in slimmer, sneller en beter bouwen voor u.

5D stappenplan

Het 5D-stappenplan is een bewezen totaalconcept voor nieuw- en verbouw. Het is gebaseerd op samenwerking, vertrouwen, transparantie en vroegtijdige risicobeheersing. Een duidelijk plan van aanpak, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Beheer en onderhoud

Uw vastgoed blijft zijn waarde alleen behouden met goed beheer en onderhoud. Wij doen dit al voor ruim 100.000 m2 aan schoolgebouwen, sporthallen, appartementencomplexen en uitvaartcentra; kostenefficiënt en naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Standaardisatie

Waar mogelijk standaardiseren wij bouwdetails, bouwtechnieken en bouwprocessen. Dit leidt tot stabiliteit, snelheid en voorkomt onaangename verrassingen en onnodige kosten.

Vaste partners

Wij werken samen zo veel mogelijk met vaste partners. Dit zorgt voor vertrouwde werkmethoden, grotere betrokkenheid, betere afstemming en meer bouwsnelheid. Kortom: hogere kwaliteit en lagere kosten.

Uw wensen centraal

Met ruim 25 jaar ervaring staat Hecon, van eerste ontwerp tot ver na de oplevering, garant voor maatwerk en kwaliteit. En als er iets is, dan lossen we het samen op!

Oog voor bewoners

Voor bewoners is renovatie geen pretje. Wij voeren de werkzaamheden daarom uiterst zorgvuldig en zo netjes mogelijk uit. Ook bieden wij bewoners de tien Hecon zekerheden, zodat zij uiteindelijk terugkijken op een geslaagde operatie en blij zijn met het resultaat.

Snelle woningrenovatie

Een woning in bewoonde staat binnen een week voorzien van nieuwe badkamer, keuken en toilet? Hecon en partners redden het. Op deze manier hebben wij al meer dan 1500 woningen succesvol gerenoveerd.

Innovatieve methodieken

Hecon is een toekomstbewust bedrijf. Samen met onze partners ontwikkelen en omarmen wij nieuwe technieken en processen. BIM-technologie, Lean-methodieken, luchtdicht bouwen, verduurzaming: wij hebben oog voor elke kans in kwaliteit en kostenbeheersing.

Verduurzamen

Met onze energetische routekaart helpen wij u geleidelijk verduurzamen zonder desinvesteringen. Welke maatregelen geven u het meeste rendement? Wat is het ideale stappenplan? Zo besteedt u elke euro, ook in de toekomst, 100% aan verbetering!

Toegankelijkheid portiekflats

Voor wooncomplexen hebben wij een superlift: onderhoudsarm, zeer energiezuinig en te installeren met minimale overlast. Uw bewoners profiteren van maximale toegankelijkheid, lage servicekosten en hoeven geen galerij of woonruimte in te leveren. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Scholenonderhoud

Een speciale tak van sport is het beheer en onderhoud van scholen, zeker tijdens lesuren. Hecon heeft zich hierin gespecialiseerd. Onze medewerkers, altijd goed herkenbaar, beheren al vele jaren naar volle tevredenheid het vastgoed van diverse scholen in Noord-Holland.

Verbouw tijdens bedrijfsvoering

Vaak lastig maar áltijd mogelijk: een bedrijfspand verbouwen met zo min mogelijk invloed op de dagelijkse gang van zaken. Met heldere communicatie, efficiënte planning en een ingespeeld team vakmensen. U kunt zich volledig blijven richten op uw eigen bedrijfsvoering.

Wet- en regelgeving

In de wereld van (ver)bouwingen gelden talloze wetten, besluiten en verordeningen. Onze specialisten zorgen ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Als ervaren gesprekspartner van gemeenten en adviesbureaus laten wij alle neuzen dezelfde kant op wijzen.

Resultaatgericht samenwerken

Efficiëntere werkprocessen, meer grip op kosten en hogere kwaliteit eindresultaten. In een notendop zijn dat de aantoonbare voordelen van resultaatgericht samenwerken met opdrachtgever en partners. Hecon gaat ervoor. Een mooi voorbeeld is de BIK Challenge met Kennemer Wonen.

Erkend leerbedrijf

Hecon is een erkend leerbedrijf. Door nu studenten te begeleiden en op te leiden, halen wij de toekomst in huis. Dat is gunstig voor hen, voor ons én voor u als opdrachtgever.

Certificering

Keurmerken en certificaten bewijzen kwaliteit, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid. Uiteraard in de bouwwerken zelf, maar ook op het gebied van maatschappij en natuur. Wij zijn er dan ook trots op dat we deze mogen voeren

MVO

Naast het bieden van stageplekken en opleiden van leermeesters, stelt Hecon regelmatig geld en manuren beschikbaar voor maatschappelijke doelen. Zo waren er twee Hecon collega’s een dag aan het klussen bij Stichting Joy Living en makten wij nieuw tuinmeubilair voor Reigersdaal.

 

Projecten waar we trots op zijn

Nieuwbouw, renovatie en vastgoedonderhoud: Hecon is allround partner. Of het nu gaat om bedrijfspanden, kantoren of woningen; om scholen, sportcomplexen, zorg- of overheidsgebouwen.

 • All
 • 5Dprojecten
 • Bedrijfspanden
 • Renovatie
 • Trots
 • Woningbouw
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random